مناظره سوم هم تموم..و مجری مجرد سیما هم که من خیلی ازش خوشم میاد..مرد خوبیه
نکات برجسته مناظره سوم از دید من:
۱- اتهامات ظاهرا بی پایان تیمهای روحانی و رییسی نشون داد که هر دو گروه نامزدهای اصلح نیستند و شفاف نبوده اند..
۲- اقای میرسلیم دهها سال با درک وضعیت موجود فاصله داره..من اخر نفهمیدم برنامه ایشون چیه اصولا!
۳- اقایان روحانی و قالیباف طرحهای کاملا غیر کارشناسی برای ایجاد اشتغال و کمک به بیکاران دارند و من هنوز نمیدونم چجور میشه که بعد از یکسال کاراموزی توی یه شرکت خدماتی یا تولیدی و غیره... وارد بازار کاری بشن که اصولا جذب نیرو نداره!! ضمن اینکه دولت اقای روحانی، یکسال حقوق این کاراموزان ۸ میلیون نفری رو از کجا قراره تامین کنه؟
۴- اقای قالیباف حق کارانه رو از کجا به بیکاران میخواد بده؟؟ این هشت میلیون ماهی ۲۵۰۰۰۰ تومان ...خودتون بشینید حساب کنید خدا وکیلی!
۵- اقای رییسی هم که ماشاالله....فقط شعار...
ایشون هیچ دفاعی درباره اتهام اقای روحانی از خودشون نکردن..و واقعا دوست داشتم دفاعیه قوی و تندی ازشون ببینم اما انگار جا خورده بود..و. قدر ت تکلم نداشت
۶- اقای هاشمی طبا..اصلا ادم سخنوری نیست..اصلا مثل قالیباف و روحانی چرب زبان نیست..اما برنامه هاش دست یافتنی، منطقی و دلسوزانه بود..اهل وعده(چاخان انتخاباتی) هم نیست.
نکات قابل تامل مناظره:
خنده های اقای قالیباف توهین به من بیننده بود...درست نبود..صادقانه نبود.
اقای روحانی مطلقا نقدی به دولتش وارد نمیدونه و ایشون حتی به یک نقص دولتش اعتراف نکرد..غرور و تکبر خوب نیست.
اقای میرسلیم تقریبا با مدیریت نوین و جامعه امروز بیگانه بود..کتاب وار حرف میزد و ..
اقای رییسی..دارای دو پست اجرایی مهم هستند..چرا نامزد ریاست جمهوری شد؟
اقای جهانگیری، لهجه کرمانی داره..که خوشم میاد..ادم زبون دار و مصممی هست..کاش روحانی به جای ایشون انصراف میداد..اما اونم معلومه شفاف نبوده کاراش..
اقای هاشمی طبا، مرد کم حوصله ای است..اما شریف و متفکره..ضمن اینکه عجب نکته ای گفت:" هزینه های ستادهای انتخاباتی خود و اسپانسرها را با اسم اعلام کنید"
چون خودش یه ریال هزینه تبلیغات نداره..
این مرد شریفه..این مرد انتخاب منه..
من فردای قیامت شرمنده نخواهم بود..
والسلام